Reiki-behandeling

Wil jij graag...

lichamelijke klachten verminderen?
een lichamelijke energieboost krijgen?
meer rust ervaren?
ontspannen?
lichamelijke blokkades opruimen?
jouw chakra’s in balans brengen?

Heb jij ja gezegd op de meeste vragen? Dan is een Reiki-behandeling iets voor jou. Meld je hieronder aan en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.

catherine-mcmahon-10118

Reiki-behandeling

 • Aantal behandelingen
 • Tijd
 • Prijs
 • Korting

1x Tafelbehandeling

 • 1
 • 60 minuten
 • 49 euro
49
Aanvragen

1x Afstandsbehandeling

 • 1
 • 30 minuten
 • 29 euro
29
Aanvragen

Wil je iemand een Reiki-behandeling cadeau geven? Dat kan. Vraag dan nu een cadeaubon aan.


Resultaten van een Reiki-behandeling

Het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam. Jouw lichaam gaat op zoek naar een nieuwe balans, omdat deze meer energie krijgt. Dat kan snel gaan, maar vraagt meestal meer tijd en meer behandelingen. Dat kan natuurlijk snel gebeuren maar vraagt vaak meer tijd en meer behandelingen.
Steviger in je schoenen staan.
Gemakkelijker nee kunnen zeggen.
Warm en heerlijk gevoel.
Beter slapen.
Verlichten en/of verdwijnen van hoofdpijn.
De werking van de organen wordt gestimuleerd.
Hormonen komen in balans.
Onderdrukte gevoelens en emoties kunnen naar boven komen, zodat je deze ‘opruimt’ en meer ruimte, rust en balans ervaart.
Het kan zijn dat je de eerste dagen na een Reiki-behandeling emotioneler reageert, je vermoeid voelt, heftiger reageert op alcohol, et cetera. Dat zijn blokkades die loskomen. Deze reacties betekenen alleen maar dat je lichaam goed aan het werk is. Belangrijk is om veel (water) te drinken, zodat de afvalstoffen sneller jouw lichaam verlaten en jij je weer fris en vol energie voelt.

Waarom kiezen voor een Reiki-behandeling?

Als je moe of ziek bent, dan kan het zijn dat jouw lichaam te weinig energie heeft zelf te kunnen herstellen. Reiki kan dan helpen om het lichaam op een natuurlijke wijze te ondersteunen bij het herstel. Je lichaam krijgt door de Reiki meer energie, waardoor het beter kan herstellen.

Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen voor een Reiki-behandeling kiezen.

Om lichamelijke pijn te verminderen of weg te laten nemen.
Om je immuunsysteem te versterken en je weerstand te verhogen op een natuurlijke wijze.
Voor meer energie.
Voor ontspanning.
Om lichaam en geest weer in balans te krijgen.
Om weer een stukje te helen.
Om (lichamelijke) blokkades op te heffen en afvalstoffen sneller te laten afvoeren.
Om je lichaam te helpen zelf te genezen.

Wat is Reiki?

Allereerst wil ik duidelijk maken dat Reiki geen reguliere geneeskunde is. Je kunt het dus niet zien als vervanging van een behandeling vanuit de reguliere geneeskunde. Reiki kan wel een aanvulling zijn op een al lopende behandeling, om het herstel te versnellen.

Reiki staat voor universele energie en staat voor levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiƫle energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarbij ik werk met deze universele levensenergie. Het is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen kan bewust kan leren toepassen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost, zodat de natuurlijke balans weer wordt hersteld. Door bijvoorbeeld handopleggingen kan ik ervoor zorgen dat de pijn uit die zones vermindert.

Iedereen kan Reiki toepassen. Het is niet voor niets dat bij kinderen een ‘kusje erop’ van mama zo goed werkt. Daarin werkt ook deze universele energie door.

Een Reiki behandeling geeft mensen een goed gevoel, alsof je lekker in de natuur zit te genieten van de zon met een warm briesje en op de achtergrond een kabbelend beekje met golven van energie.

De behandeling kan door iedereen anders ervaren worden. De ene voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van maar geeft zich over aan het vertrouwen.

Door middel van Reiki worden al jouw energievelden (chakra’s) bereikt, van energie voorzien en versterkt. Je kunt het zien als een energieboost.

Tijdens een Reiki-behandeling werk ik dus met de universele levensenergie. Dit betekent dat ik niet mijn eigen energie gebruik. Ik gebruik de energie uit de omgeving en geef die aan jou door.


Wat anderen zeggen over de Reiki-behandeling

Lianne

Ik heb de reiki behandeling als zeer prettig ervaren. Ik had van te voren geen idee wat me te wachten stond.

Selma neemt de tijd voor je. Ze legt van te voren goed uit wat je kunt verwachten. Tijdens de behandeling kwam ik in totale rust. Het werkt ontspannend, ik kan me voorstellen dat je zelfs in slaap valt. Heerlijk!

Na de behandeling gaf ze me aan wat ze gemerkt had en checkte ze of dit klopte. Ik kreeg nog adviezen mee voor de rest van de dag. Het is een aanrader!

Petra

Ik heb de reiki behandeling bij Selma als heel prettig en ontspannend ervaren. Door mijn burn out had ik ook, naast de vermoeidheid, wat lichamelijke klachten. Tijdens de behandeling voelde ik de stijfheid en pijn in mijn spieren weg vloeien. Wat een heerlijk gevoel! Ik voelde me na de behandeling 10 kilo lichter, haha. De druk op mijn nek en schouders waren weg en ik was heel ontspannen. Selma legt vooraf uit wat je kunt verwachten van de behandeling en ook na de behandeling had ik een prettig gesprek over wat ze tegengekomen is en waar eventuele blokkades zitten en wat ik daar mee kan doen. Wat ik ook heel fijn vind is dat selma rust uitstraalt en mij een heel welkom gevoel gaf.

I. van Hees

Door de behandeling was ik helemaal ontspannen, heerlijk en echt een aanrader! Alles werd goed uitgelegd en als er na de behandeling nog vragen waren dan mocht ik altijd weer contact opnemen, erg vriendelijk. Ik vond het een bijzondere ervaring.

E. Verhoeven

Heel fijne en relaxte omgeving. Goede en duidelijke uitleg. Ze heeft alle tijd voor je en dringt niks op. Hierdoor ga je met een fijn gevoel naar buiten.

Lena, afstandsbehandeling

Ik heb een reiki behandeling gewonnen. Deed makkelijke kleding aan en ging op bed liggen…. Voelde in het begin of ik opgetild werd en in een warm bad kwam. Voeten werden warm.. Het midden vd rug werd warm moest niezen. En werd een beetje misselijk. Later op de avond na de behandeling werd ik loom.. Moe… Vond het een aangename ervaring en dat op afstand……

A. Boeren

Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Selma. Ze straalt positiviteit uit en passie voor haar vak. Een aanrader om hier langs te gaan voor een sessie reiki.

Petra, afstandsbehandeling

Dank voor de Reiki-behandeling! Het was een fijne ervaring. Voelde dat je begon en mijn buik, benen en hoofd behandelde. Werd heel rustig en ontspannen. Ook voelde ik het toen je stopte. Sta ‘steviger’ op de grond en mijn grenzen bewaken is nog lastig, maar lukt wel beter. Kortom een zeer aangename, leerzame ervaring die ik iedereen kan aanbevelen!


Hoe werkt een Reiki-behandeling?

Stel, je ervaart bijvoorbeeld veel stress en komt bij mij voor een Reiki-behandeling. Je mag mij vertellen wat jouw klachten zijn, maar dat hoeft niet. Reiki gaat naar die plek waar jij het nodig hebt. Tijdens de Reiki-behandeling geef ik energie door via mijn handen. Ik ben als het ware een doorgeefluik naar jou van alle energie die in het universum aanwezig is. De kracht vanuit mijn handen, geeft rust en werkt heilzaam.

Ik genees jou niet, dat doe jij zelf. Hoe? Door te liggen en je ogen te sluiten. Via mijn handen krijgen jouw lichaam en geest energie uit het universum. Jij krijgt die energie die jij nodig hebt om weer in balans te komen. Vergelijk het met eten. Als je hebt gesport of onvoldoende hebt gegeten, word je slap. Je wordt duizelig en voelt je lusteloos. Totdat je gaat eten. Door voeding geef jij je lichaam energie, zodat jouw lichaam zich kan herstellen. Door Reiki geef jij je lichaam extra energie, waardoor jij minder stress, pijn of blokkades ervaart.

De Reiki-behandeling zelf duurt ongeveer 60 minuten. Van tevoren hebben we een gesprek en naderhand hebben we een gesprek. In totaal duurt het ongeveer 90 minuten. Jij gaat op een massagetafel liggen, met je kleren aan onder een deken. Ik leg mijn handen op verschillende plekken op jouw lichaam om ervoor te zorgen dat de energie beter gaat stromen. Je kant tintelen, warmte of kou voelen.


Reiki-behandeling

 • Aantal behandelingen
 • Tijd
 • Prijs
 • Korting

1x Tafelbehandeling

 • 1
 • 60 minuten
 • 49 euro
49
Aanvragen

Wil je iemand een Reiki-behandeling cadeau geven? Dat kan. Vraag dan nu een cadeaubon aan.