Recensies workshop

Recensies workshop De Kracht van Positief denken

Anoniem

Ik heb de workshop als heel positief ervaren en heb handvaten gekregen om met een andere bril naar mijn overtuigingen te kijken die mij soms tegenhouden mijn doelen te verwezenlijken. Door deze handvaten kan ik mijn overtuigingen veranderen waardoor ik mijn doelen ga bereiken.

Suzanne

Super leerzame workshop gehad. Info om over na te denken en om iets mee te gaan doen. Bewustwording.

Ton

Selma heeft me aan het denken gezet en dat heeft al meteen tot actie geleid!

Anoniem

Leuke, interessante en ongedwongen workshop. Geeft nieuwe inzicht en vooral nieuwe positieve energie.

Claudia

Inspirerende workshop met duidelijke uitleg en veel aandacht voor persoonlijke vragen. Selma biedt je een veilig gevoel en geeft door aandachtig te luisteren fijne feedback. Bedankt daarvoor.

Ingrid

Selma legt alles duidelijk uit met voorbeelden. Ze luistert goed naar je en er is voldoende ruimte voor vragen. Je voelt je op je gemak bij haar. In de cursus verdiep je je in jezelf zodat wat ze zegt echt tastbaar wordt voor jou persoonlijk. Aangename ruimte.

Lydia

Selma legt helder en prettig uit wat je onbewust doet en geeft je handvatten hoe hiermee om te gaan.
Ze zorgt voor een fijne sfeer waardoor het ook fijn/ok is om je open te stellen.

Sylvia

Hele leerzame workshop waarin je stilstaat bij wat voor jou zo “normaal” lijkt. De opdrachten dagen je uit om na te denken over zaken waar je in het dagelijks leven aan voorbij gaat.
Selma is een fijne persoonlijkheid, waarbij je je gedachten durft te delen. Kortom, daag jezelf uit en leer over jezelf.

Annemarieke

Selma is een erg inspirerende coach. In deze workshop gaf ze de vrijheid en ruimte om open en eerlijk te zijn waardoor je veel leert.

Michelle

Selma straalt rust en positiviteit uit. Ze luistert oprecht en geeft fijn advies waar je iets mee kunt. Middels de juiste vragen geeft ze je inzichten in je eigen denken.

Marjon

Ik vind, zoals ik hiervoor al schreef, fijn dat er ook geluisterd en besproken wordt.

Anoniem

Blanco ingegaan, leuke workshop.

Anoniem

Selma is een prettige persoon in haar presentatie van de workshop. Rustig en duidelijke uiteenzetting.

Piet

Ik heb alles op het evaluatieformulier de hoogste score gegeven. Zo heb ik het ervaren. Alles op een rijtje en duidelijk. Geeft me weer een duw verder op mijn long winding road. Dankjewel.

Anoniem

Selma is een sympathieke, rustige vrouw, die op een beeldende wijze een duidelijke workshop geeft. Bedankt!

Jan

Een heldere uitleg over het omzetten van belemmerende gedachten naar een helpende overtuiging. Praktische oefening. Bedankt.

Christine

Dankjewel voor de inspirerende workshop. Ik heb er veel aan gehad. Ook fijn dat ik met de opdrachten thuis verder kan.

Caroline

Dankjewel voor deze leuke workshop. Geeft weer nieuwe energie om met jezelf aan de gang te gaan. Negativiteit omzetten in positiviteit, yes you can!

Aniek

Waardevol en handige tools geleerd om met negatieve gedachten aan de slag te gaan.

Adriëtte

Selma heeft een onderwerp, wat zich in het hoofd afspeelt, op een heldere wijze uiteen gezet. Het bijzondere is dat negatieve gedachten op een relatief eenvoudige wijze in positieve gedachten kunnen worden getransformeerd.

Anoniem

Een goede workshop waar iedereen wat aan heeft.

Anoniem

Een hele fijne cursus waar je veel van opsteekt; een aanrader.

Anne-Marie

Heel goed opgebouwde workshop met ruime tijd voor vragen en oefeningen. Praktische informatie en toepasbaar. Kortom inspirerend.

Anoniem

Heldere, duidelijke uitleg hoe zaken in ons brein werken en hoe dit op een positieve manier te gebruiken om het leven minder zwaar voor jezelf te maken.

Anoniem

Erg leuke workshop met veel ruimte voor eigen inbreng. Ik verlaat de workshop positief.

Kim

Selma vertelt enthousiast over NLP. Ze maakt hierbij gebruik van duidelijke voorbeelden. Echt een stukje bewustwording!

Renate

Selma is een prettige, open persoonlijkheid met veel kennis van zaken. Ze kan goed uitleggen en geeft iedereen de tijd, ruimte en rust die nodig is. Hele fijne workshop, een echte aanrader waar ik nu zelf mee aan de slag ga!

Lotti

Erg leuk om eens mee te mogen kijken bij “collega” coach Selma. Duidelijke en goede uitleg mbt beperkende overtuigingen. Zeker een mooie eerste stap naar hier beter mee om leren gaan.

Bart

Heldere en duidelijke presentatie. Levendig en inspirerend.