Volg Je Hart

Volg Je Hart

Wat is jouw droom? Waar word jij blij van? Wat is werkelijk belangrijk voor jou?

Hoe mooi zou het zijn als jij daar naar kan leven en jouw hart, jouw passie kunt volgen? Stel je eens voor dat je iedere dag vrolijk uit je bed komt en dat je blij en dankbaar bent, omdat jij elke dag tot jouw mooiste dag maakt, omdat jij jouw hart volgt. Hoe heerlijk is dat?

Als dat is wat jij wilt, lees dan hieronder snel verder. Dan heb ik namelijk iets voor jou: de online cursus Je Hart Volgen

In deze online cursus ga jij ontdekken wat jij echt wilt. Je gaat jezelf en jouw passie leren kennen en volgen. Jouw hart, jouw passie volgen is net als een bedrijf opzetten. Bepaal je missie, bepaal jouw doel, zet dat in een strategisch plan en voer het uit. Zo simpel is het, toch?

Was het maar zo simpel. Dan zou iedereen het doen. Om ervoor te zorgen dat steeds meer mensen dat gaan doen, heb ik deze cursus ontwikkelt. In de hoop dat het voor jou makkelijker wordt om jouw passie te ontdekken, jouw hart te volgen en waar te maken, wat dat ook moge zijn.

En het mooie aan deze cursus is, is dat je niet alleen een missie en een strategisch plan maakt. Je ontwikkelt ook meer zelfvertrouwen om jouw hart, jouw passie te volgen. Je gaat positief denken, waardoor je jouw doelen behaalt en jouw passie daadwerkelijk gaat volgen, zodat jij jouw mooiste leven kunt leiden.


29

Wat levert de online cursus jou op?

Je ontdekt wie je bent
Je weet waar je voor staat
Je leert jezelf beter kennen
Je doet waar je blij van wordt
Je durft op jezelf te vertrouwen
Je staat in verbinding met jezelf en wat jij werkelijk belangrijk vindt
Je luistert beter naar jezelf en wat jij echt wilt
Je weet waar je nu staat en waar je naartoe wilt
Je leert dat er meer is dan alleen het einddoel
Je maakt keuzes vanuit jouw hart, vanuit vertrouwen
Jouw denken, voelen en doen komen meer op één lijn

“Volg Je Hart”


Online cursus

  • Tijd
  • Frequentie
  • Extra coaching

Online cursus zonder coaching

  • 5 Weken
  • Elke week een nieuwe oefening
29
Meld je aan

De beste investering die je kunt doen, is een investering in jezelf

ariel-lustre-242326

Hoe werkt het?

Online cursus zonder coaching

Als je kiest voor de online cursus zonder coaching, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op als je je aangemeld hebt (binnen twee werkdagen). Ik stuur jou een factuur met een betaallink toe. Zodra je de betaling hebt gedaan, stuur ik het eerste deel van de online cursus naar je toe. Jij gaat zelf aan de slag met de online cursus. Als je een vraag hebt over de cursus als iets niet duidelijk is, dan kun je mij mailen. Ik coach jou verder niet tijdens de cursus.

Gedurende 5 weken stuur ik je elke week een mail met een nieuw deel van de cursus. Je bent dus zelfstandig 5 weken bezig met de online cursus. Daarna ontvang je van mij geen mails meer en heb je de cursus afgerond. Het is dus belangrijk dat je jezelf blijft motiveren om aan de slag te gaan met de opdrachten.

Online cursus met coaching per e-mail

Als je kiest voor de online cursus met coaching, dan neem ik zo snel mogelijk per e-mail contact met je op als je je aangemeld hebt (binnen twee werkdagen). Ik stuur jou een factuur met een betaallink toe. Zodra je de betaling hebt gedaan, stuur ik het eerste deel van de online cursus naar je toe.Jij maakt de opdrachten en stuurt ze naar mij toe. Ik stel aanvullende vragen en geef feedback en eventuele tips. Je kunt de opdrachten eventueel nog een tweede of derde keer insturen. Op die manier kom je op een diepere laag, dan wanneer je alleen zelf de oefeningen doet.

Gedurende 5 weken stuur ik je elke week een mail met een nieuw deel van de cursus. Tussen die nieuwe oefeningen door mag je mij mails sturen met vragen en de opdrachten. Je mag onbeperkt mail naar mij toesturen in die 5 weken. Na die 5 weken heb je alle opdrachten doorlopen en eindigt ook de coaching per e-mail. Je hebt dan een mooi en duidelijk stappenplan gemaakt om zelf weer verder te kunnen.


Online cursus

  • Tijd
  • Frequentie
  • Extra coaching

Online cursus zonder coaching

  • 5 Weken
  • Elke week een nieuwe oefening
29
Meld je aan

De beste investering die je kunt doen, is een investering in jezelf

ariel-lustre-242326