Coaching

Volg Jouw Hart

Herken je dat? Dat het werk wat je doet je niet meer blij maakt? Dat je niet meer zo goed weet waar je wel blij van wordt, waar je passie ligt? Of dat je misschien wel veel dingen leuk vindt, maar geen keuze kunt maken? Dat je dus geen focus aan kunt brengen op wat je echt graag wilt? Dat je jouw keuzes de afgelopen jaren hebt gemaakt op basis van wat je denkt dat anderen van jou verlangen? En dat je je daardoor verder van jezelf verwijderd voelt? En knaagt dat aan je? Dat je het anders wilt doen en niet weet hoe? Heb je een gevoel van onvrede en levert deze situatie jou frustraties op? Weet je niet wat jouw droom is en waar jouw passie ligt? Weet je niet hoe jij jouw doelen kunt bereiken? Heb je niet het vertrouwen dat jij jouw mooiste leven kan leiden vanuit jouw kern? Durf je jezelf daardoor niet te laten zien, omdat je denkt dat het toch niet lukt? Weet je niet wat je kunt doen?

Lees dan hieronder verder en ontdek hoe ik jou verder kan helpen.

Heb jij:

het gevoel vast te zitten?
angst om niet goed genoeg te zijn?
last van onzekerheid?
de wil om dromen waar te maken en je weet niet hoe?
last van een onrustig gevoel?
nog niet duidelijk wat je graag wilt met je leven?

Meld je dan aan coaching. We gaan samen op zoek hoe jij vanuit vertrouwen keuzes kunt maken en zo meer vanuit jouw hart kan leven.


Gratis kennismakingsgesprek

Wat levert de coaching jou op?

Je weet wat belangrijk voor jou is
Je weet wat je wilt
Je hebt duidelijk hoe jij jouw dromen waar kunt maken
En je doet dat ook
Je staat in je eigen kracht en hebt vertrouwen in jezelf
Je bent in balans en voelt rust
Je bent jezelf
Je ervaart ruimte om het anders te doen
Je doorbreekt oude patronen, gewoontes en gedachten die jou niet helpen
En je creëert nieuwe patronen, gewoontes en gedachten die jou wel helpen
Je gaat uit van jouw eigen innerlijke wijsheid
Je verandert jouw leven
Je leeft vanuit wat werkelijk belangrijk voor jou is
De coaching is erop gericht dat jij weer zelf verder kunt

“If you can dream it, you can do it” – Walt Disney


Coaching

 • Aantal gesprekken
 • Tijd
 • Korting

Coach A

 • 1 Gesprek
 • 1,5 uur
89
Kennismakingsgesprek

Coach C

 • 8 Gesprekken
 • 8 x 1,5 uur
 • 15% korting
605
Kennismakingsgesprek

De beste investering die je kunt doen, is een investering in jezelf

ariel-lustre-242326

Zorg ervoor dat je over 5 jaar geen spijt hebt dat je nog steeds in deze situatie van nu zit. Maak jouw dromen waar en kom in actie. Vraag nu jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek aan.


Coaching bij Coachingspraktijk van Noije


Zorg voor jezelf

Door coaching bij Coachingspraktijk van Noije te volgen, zorg je voor jezelf. Je kiest voor jezelf om jouw dromen en doelen waar te maken. Samen kijken we hoe jij dat voor elkaar krijgt. Door de coaching weet jij precies wat je kunt. Je ruimt obstakels uit de weg en creëert ruimte voor het pad naar jouw droom.


Mijn struggle en het waarmaken van mijn droom

Herken je dat? Dat je een bepaalde drive hebt, een bestemming, en je nog niet concreet hebt waar naartoe en hoe daar te komen? Nou, dat is waar ik last van had en soms nog heb. Ik voelde me vaak onrustig. Ik wist zeker dat er zoveel meer in mij zat, dan iedereen kon zien. Ik wist alleen niet precies wat dat was en hoe ik dat eruit kon laten komen. Ik voelde me zo vaak gefrustreerd, omdat het plaatje van mijn leven nog niet klopte. Ook klopte de richting nog niet. Ik wist niet waar naartoe. Ik zat vast in negatieve gewoonten en gedachten die mij niet hielpen. Ik dacht vaak dat het mij toch niet lukte. Er zijn zoveel mensen die veel beter zijn dan ik. Ik ben maar een onzeker en klein meisje. Nou, die gedachten hielpen natuurlijk helemaal niet.

Gelukkig kwam ik uit die struggle en vond ik mijn passie en maak ik mijn droom waar, namelijk het coachen van mensen vanuit mijn eigen bedrijf. Hoe ben ik daar gekomen?

Ik ben uit deze struggle gekomen door onder andere aan de slag te gaan met negatieve, niet-helpende gedachten en overtuigingen. Dit deed ik tijdens de NLP Practitioner en NLP master die ik volgde. Door obstakels op te ruimen kwam er voor mij ruimte vrij om te ontdekken wat mijn belangrijkste kernwaarden zijn en waar precies mijn passie ligt: het coachen van mensen. Mijn missie is dan ook: ‘Leef je mooiste leven vanuit de kern’. En dat is wat ik met mijn coaching samen met jou wil en zal bereiken.


Ervaringen van anderen

Jolanda

Ik wist eigenlijk helemaal niet meer hoe ik vanuit mijn hart moest leven. Wat wil ik nou eigenlijk? Waar word ik blij van? Wat geeft mij energie?

Door de coachingssessie bij Selma heb ik inzicht gekregen wat mij tegenhoudt om vanuit mijn hart te leven. Dat te doen wat IK wil. Dat ik mijn overtuigingen los kan laten die mij vroeger zijn aangepraat/opgelegd. Altijd jezelf netjes gedragen, volgens het boekje leven, oen wat een goed mens behoort te doen. Terwijl ik ook gewoon eens gek wil doen, niet altijd wil doen wat hoort of wat men van mij verwacht. Maar doen wat ik wil, zoals ik het wil.

Selma zorgt ervoor dat je met simpele vragen en oefeningen snel tot de kern kunt komen, waardoor je in gaat zien hoe je gedachten werken en dat deze gedachten je beperken in dat wat je graag wilt. Je voelt je direct thuis bij Selma, waardoor je je gemakkelijk open stelt.

 

Eefje

Na een mindere periode in mijn leven ben ik aan het onderzoeken hoe ik dingen anders kan zien en anders kan doen. Welke patronen mag ik gaan doorbreken? Waar word ik blij van? Via Facebook kwam ik de challenge ‘Van droom naar werkelijkheid’ van Selma tegen en heb ik me aangemeld. En werd ik de gelukkige winnaar van een coachsessie om samen met Selma naar mijn kernwaarden op zoek te gaan. Selma weet een mooie balans houden, ze straalt rust uit maar pakt ook goed door wanneer dat nodig is. In een intensieve maar fijne sessie heb ik inzicht gekregen welke waarden voor mij het belangrijkste zijn. Ik heb nog een weg te gaan, maar ik heb nu een mooie richtingaanwijzer in handen om keuzes te maken en mijn eigen koers te bepalen. Dank je wel, Selma!

José Staal, Bergen op Zoom

Wat een bijzondere uren. Uren die ik bij jou Selma mocht doorbrengen, doorlopen, doorleven.
Het lopen van mijn levenslijn.
Ik voelde me meteen op mijn gemak. Je kwam heel rustig over waardoor ik samen met jou naar de start kon kijken.
Het kiezen van woorden, woorden die bij mij paste.
Geen moment dat je invulde, aanvulde, aannames deed. Alles mocht uit mij komen, waardoor het ook van mij werd.

Lees verder…

Anoniem

De aanleiding om contact op te nemen met Selma was vanwege een belemmerende overtuiging die mij in de weg zat waardoor ik het gevoel had ‘vast’ te zitten. Selma heeft me liefdevol meegenomen op mijn ‘tijdlijn’ in verleden, heden en toekomst. Door de vragen die ze stelde, ontstond er bij mij inzicht, ik mocht voelen en ervaren met als resultaat dat ik zelf tot een helpende overtuiging kwam: Ik ben wie ik ben! En sindsdien voel ik deze ook zo. De belemmerende overtuiging waarmee ik naar Selma ging, weet ik niet eens meer. Hoe mooi is dat!

Anoniem, Tilburg

Een aantal weken geleden heb ik samen met Coachingspraktijk van Noije (Selma) afgesproken voor de nlp oefening “lopen over je ” tijdspad” zodat ik kon zoeken naar meer zelfvertrouwen. Eerst bespraken we de situatie nu en wat ik wil bereiken. Vervolgens bespraken we periodes van mijn leven en situaties daarvan.

Lees verder…


Hoe werkt het?

Als je je aanmeldt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan nodig ik je uit voor een afspraak bij mij thuis. Je komt dan op bezoek in mijn praktijkruimte op zolder. We hebben een gesprek over waar jij tegenaan loopt en waar jij naartoe zou willen. Mogelijk komen er al een aantal doelen voorbij. Jij vertelt waar je aan wilt werken en ik vertel of en hoe ik jou daarbij kan helpen.

Klikt het niet? Dan hebben we een leuk gesprek gehad en gaan we ieder onze eigen weg. Wel breng ik dan 25 euro in rekening voor het gesprek.

Klikt het wel? En wil je mijn hulp om meer vanuit jouw hart te leven, te doen wat werkelijk belangrijk voor jou is en waar jij blij van wordt? Dan maken we een nieuwe afspraak, waarin we direct starten met het coachingstraject. Ik stuur je een mail met de factuur en een betaallink waarmee je via Ideal kunt betalen.

Het resultaat is dat jij in jouw kracht staat, zelfvertrouwen hebt, meer vanuit jouw hart leeft, negatieve gedachten ombuigt naar positieve gedachten en uiteindelijk zelf jouw dromen waarmaakt en jouw doelen bereikt.


Hoe ziet de praktijkruimte eruit?

Bekijk deze video om te zien hoe de praktijkruimte eruit ziet, waar de coachingsgesprekken plaatsvinden.


Coaching

 • Aantal gesprekken
 • Tijd
 • Korting

Coach A

 • 1 Gesprek
 • 1,5 uur
89
Kennismakingsgesprek

Coach C

 • 8 Gesprekken
 • 8 x 1,5 uur
 • 15% korting
605
Kennismakingsgesprek

De beste investering die je kunt doen, is een investering in jezelf

ariel-lustre-242326

Zorg ervoor dat je over 5 jaar geen spijt hebt dat je nog steeds in deze situatie van nu zit. Maak jouw dromen waar en kom in actie. Vraag nu jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek aan.