Investeren in uw personeel

Hoe kunt u de grootste kostenpost binnen uw bedrijf verlagen?

Op 2 oktober 2018 schreef het Algemeen Dagblad dat één op de zes werknemers kampt met burn-outklachten. Dat is kost bedrijven ontzettend veel geld. Als uw werknemer uitvalt, betaalt u de verzuimkosten en eventuele re-integratiekosten. Daarnaast betaalt u voor een werknemer die het werk overneemt, zolang de uitgevallen werknemer nog niet terug is. Als u zich bedenkt dat uw personeel één van de grootste kostenposten of waarschijnlijk dé grootste kostenpost van uw bedrijf is, dan wilt u daar vast iets aan doen. Met deze brief informeer ik u hoe u dat doet.

Hoe voorkomt u dat medewerkers uitvallen met psychische klachten?

Medewerkers met een goede balans tussen werk en privé, vallen het minst vaak uit. Evenals medewerkers die gemotiveerd zijn en positief ingesteld zijn. Dat zijn tekenen dat zij lekker in hun vel zitten. Bijkomend voordeel is dat gemotiveerde medewerkers die zich goed voelen, veel klantvriendelijker en klantgerichter zijn. Goede, gemotiveerde, positief ingestelde medewerkers zorgen voor meer verkoop. Dat leidt tot meer omzet en meer winst. Op deze manier voorkomt u kort- en langdurig verzuim en stimuleert u de groei van uw bedrijf.

De manier waarop uw medewerkers hun werk doen, of ze gemotiveerd zijn en of ze lekker in hun vel zitten, is sterk afhankelijk van hun gedachten. Als zij negatieve gedachten hebben, dan zijn ze minder gemotiveerd, hebben ze minder zelfvertrouwen, zijn ze minder vriendelijk naar klanten toe en leveren ze minder omzet en dus minder winst op.

Als uw medewerkers positieve gedachten hebben, dan zijn zij gemotiveerd, hebben ze meer zelfvertrouwen, zijn ze vriendelijk naar uw klanten, zoeken ze naar mogelijkheden om targets/doelen te behalen en leveren ze meer omzet en dus meer winst op.

business

Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers positieve gedachten hebben? Of dat ze negatieve gedachten ombuigen naar positieve gedachten? Ik help u daarbij door middel van mijn workshop De Kracht van Positief denken.

website bedrijven

De Kracht van Positief denken

Mijn naam is Selma van Noije en ik ben eigenaar van Coachingspraktijk van Noije. Ik help mensen om keuzes te maken vanuit vertrouwen door middel van mijn workshop De Kracht van Positief denken en mijn individuele coachingstrajecten.

In de workshop De Kracht van Positief denken leg ik in één middag uit hoe de hersenen werken met betrekking tot (negatieve) gedachten. Zij ontdekken hoe negatieve gedachten ontstaan en hoe zij dit kunnen veranderen. Ze gaan concreet aan de slag met het ombuigen van een negatieve gedachte naar een positieve gedachte en hoe ze dit vast kunnen houden.


Een aantal reacties van mensen die de workshop volgden

Caroline

Dankjewel voor deze leuke workshop. Geeft weer nieuwe energie om met jezelf aan de gang te gaan. Negativiteit omzetten in positiviteit, yes you can!

Michelle

Selma straalt rust en positiviteit uit. Ze luistert oprecht en geeft fijn advies waar je iets mee kunt. Middels de juiste vragen geeft ze je inzichten in je eigen denken.

Piet

Ik heb alles op het evaluatieformulier de hoogste score gegeven. Zo heb ik het ervaren. Alles op een rijtje en duidelijk. Geeft me weer een duw verder op mijn long, winding road. Dankjewel.

Anne-Marie

Heel goed opgebouwde workshop met ruime tijd voor vragen en oefeningen. Praktische informatie en toepasbaar. Kortom inspirerend.


Wilt u dat uw medewerkers dit ook ervaren, zodat ze beter in hun vel zitten en meer zelfvertrouwen hebben? Dan is de workshop De Kracht van Positief denken iets voor uw medewerkers. Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers het geleerde uit de workshop daadwerkelijk toepassen en om hen nog meer te begeleiden voer ik, na de workshop, twee keer een individueel coachingsgesprek van anderhalf uur met hen.

In totaal investeert u slechts 279 euro, exclusief btw, per werknemer.

Hoe fijn zou het zijn als uw medewerkers positief denken, zodat uw omzet en uw winst omhoog gaan en uw verzuimkosten naar beneden?

Wilt u meer informatie over de workshop De Kracht van Positief denken en wat ik voor u kan betekenen? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Binnen twee werkdagen neem ik contact met u op om een vrijblijvende afspraak te plannen.


Aanmeldformulier gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek