Workshop De kracht van Positief denken

De beste investering die je kunt doen, is een investering in jezelf

Investering in jezelf €
49

Zorg ervoor dat je over 10 jaar geen spijt hebt dat je nog steeds in deze situatie van nu zit. Maak jouw dromen waar en kom in actie. Bestel jouw kaart(en).


Pas de Kracht van Positief denken toe

Wil jij:

weten hoe jouw brein werkt als het gaat om jouw gedachten?
weten hoe jouw gedachten ontstaan?
invloed uitoefenen op jouw gedachten, zodat je positief gaat denken?
concreet aan de slag met jouw gedachten?
weer in jezelf geloven?
jouw helpende gedachten ontdekken en inzetten?
meer vertrouwen hebben?
op zo’n manier leren denken dat jij jouw doelen bereikt en jouw dromen waarmaakt?
Masterclass

In deze workshop neem ik je mee in hoe jouw hersenen werken. Je leert dat jouw hersenen en gedachten jou gelukkig of ongelukkig maken en je leert hoe dat gebeurt. Je ontdekt hoe belemmerende gedachten ontstaan en hoe je dit kunt veranderen. Je hoeft namelijk niet jouw belemmerende gedachten volledig te blokkeren. Nee, er is een andere manier die minder een gevecht hoeft te zijn met de gedachten die in jou zitten. Ik laat jou een manier zien, waarbij je jouw belemmerende gedachten en helpende gedachten laat samenwerken. Jouw belemmerende gedachten hebben jou namelijk ooit iets opgeleverd. Wat is dat dan?

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met een belemmerende overtuiging. Je zet dit om in een helpende overtuiging die voor jou klopt en waar jij in gelooft. Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat deze helpende gedachte een automatische reactie wordt op een gebeurtenis.

Dit en nog veel meer, leer je tijdens de workshop ‘De kracht van Positief denken’.

Wat de workshop jou oplevert

Hele handige inzichten om zelf invloed uit te oefenen op jouw gedachten
Meer balans in jou, doordat je het heft in eigen handen neemt
Geloven in jezelf
Rust in jezelf
Een helpende mindset
Een nieuwe kijk op jouw belemmerende gedachten
Gedachten die met elkaar samenwerken

De beste investering die je kunt doen, is een investering in jezelf

Investering in jezelf €
49

Zorg ervoor dat je over 10 jaar geen spijt hebt dat je nog steeds in deze situatie van nu zit. Maak jouw dromen waar en kom in actie. Bestel jouw kaart(en).


Creëer voor jezelf ruimte om jouw dromen waar te maken

Door deze workshop te volgen, creëer je voor jezelf ruimte. Je creëert met jouw gedachten de ideale situatie om jouw dromen waar te maken en jouw doelen te bereiken.


Wat de kracht van positief denken voor mij betekent

Herken je dat? Dat je een bepaalde drive hebt, een bestemming, en je nog niet concreet hebt waar naartoe en hoe daar te komen? Nou, dat is waar ik last van had en soms nog heb. Ik voelde me vaak onrustig. Ik wist zeker dat er zoveel meer in mij zat, dan iedereen kon zien. Ik wist alleen niet precies wat dat was en hoe ik dat eruit kon laten komen. Ik voelde me zo vaak gefrustreerd, omdat het plaatje van mijn leven nog niet klopte. Ook klopte de richting nog niet. Ik wist niet waar naartoe.

Ook hielp het verleden niet. De scheiding van mijn ouders in mijn puberteit, het overlijden van de vriendin van mijn vader, de kanker bij de nieuwe vrouw van mijn vader, het overlijden van de vriend van mijn moeder. Dat hielp mij allemaal niet. Ik wilde controle hebben, maar door die controle zat ik vast in negatieve gewoonten en gedachten die mij niet hielpen. Ik dacht vaak dat het mij toch niet lukte en dat het toch allemaal geen zin had. Er zijn zoveel mensen die veel beter zijn dan ik. Ik ben maar een onzeker en klein meisje. Nou, die gedachten hielpen natuurlijk helemaal niet.

Gelukkig kwam ik uit die struggle en vond ik mijn passie en maak ik mijn droom waar, namelijk het coachen van mensen vanuit mijn eigen bedrijf. Hoe ben ik daar gekomen?

Ik ben uit deze struggle gekomen door aan de slag te gaan met negatieve, niet-helpende gedachten en overtuigingen. Door kennis over hoe mijn hersenen werken en dit in mijn voordeel te gebruiken, heb ik dat veranderd. Deze kennis en ervaringen wil ik nu op jou overbrengen, omdat ik weet hoe krachtig mijn gedachten zijn. Mijn gedachten zorgen ervoor of ik mijn dromen en doelen wel of niet bereik.


Wat anderen zeggen over de workshop

De gemiddelde scores op het evaluatieformulier. De hoogst mogelijke score is een 5:

Algemene indruk: 4,3 van 5 punten
Werd je geïnspireerd? 4,5 van 5 punten
Kon je de trainer goed volgen? 5 van 5 punten
Voldeed de workshop aan jouw verwachtingen? 4,4 van 5 punten

Wat anderen zeggen over de workshop

Lydia

Selma legt helder en prettig uit wat je onbewust doet en geeft je handvatten hoe hiermee om te gaan.
Ze zorgt voor een fijne sfeer waardoor het ook fijn/ok is om je open te stellen.

Sylvia

Hele leerzame workshop waarin je stilstaat bij wat voor jou zo “normaal” lijkt. De opdrachten dagen je uit om na te denken over zaken waar je in het dagelijks leven aan voorbij gaat.
Selma is een fijne persoonlijkheid, waarbij je je gedachten durft te delen. Kortom, daag jezelf uit en leer over jezelf.

Annemarieke

Selma is een erg inspirerende coach. In deze workshop gaf ze de vrijheid en ruimte om open en eerlijk te zijn waardoor je veel leert.

Michelle

Selma straalt rust en positiviteit uit. Ze luistert oprecht en geeft fijn advies waar je iets mee kunt. Middels de juiste vragen geeft ze je inzichten in je eigen denken.

Jan

Een heldere uitleg over het omzetten van belemmerende gedachten naar een helpende overtuiging. Praktische oefening. Bedankt.

Piet

Ik heb alles op het evaluatieformulier de hoogste score gegeven. Zo heb ik het ervaren. Alles op een rijtje en duidelijk. Geeft me weer een duw verder op mijn long winding road. Dankjewel.

Wil je nog meer recensies van de workshop lezen? Klik dan hier.


Hoe werkt het?

De workshop bestaat uit één dagdeel. De locatie is in Tilburg. Een half uur voor aanvang ben je welkom. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Tijdens de workshop krijg je informatie over hoe jouw hersenen werken met betrekking tot jouw gedachten. Je doet onder andere oefeningen om gedachten te ontwikkelen die jou helpen om jouw dromen waar te maken en jouw doelen te bereiken. Je krijgt ook een oefening mee naar huis om ervoor te zorgen dat je door blijft gaan.


Hoe ziet de workshopruimte eruit?

Bekijk deze video om te zien hoe de workshopruimte eruit ziet.


Agenda

Workshop De kracht van Positief denken

Spreker: Selma van Noije
Locatie: Aphroditestraat 33 in Tilburg, in het kantoor van Flexpulse. Let op: de workshop is op de eerste verdieping en er is alleen een trap.
Datum: Zaterdag 25 mei. Tijd: 13.00uur tot 17.00uur, inloop vanaf 12.30uur.
Datum: zondag 30 juni. Tijd: 9.30uur tot 13.00uur, inloop vanaf 9.00uur.
Datum: Dinsdag 6 augustus. Tijd: 18.30uur tot 22.00uur, inloop vanaf 18.00uur.
Datum: Zondag 22 september. Tijd: 9.30uur tot 13.00uur, inloop vanaf 9.00uur.

Zorg ervoor dat je over 10 jaar geen spijt hebt dat je nog steeds in deze situatie van nu zit. Maak jouw dromen waar en kom in actie. Bestel nu jouw kaart(en).


Bekijk onderstaande video voor een eerste indruk


De beste investering die je kunt doen, is een investering in jezelf

Investering in jezelf €
49

Zorg ervoor dat je over 10 jaar geen spijt hebt dat je nog steeds in deze situatie van nu zit. Maak jouw dromen waar en kom in actie. Bestel nu jouw kaart(en).