Coaching

Mensen helpen hun dromen waar te maken

Heb jij:

het gevoel vast te zitten?
angst om niet goed genoeg te zijn?
last van onzekerheid?
de wil om dromen waar te maken en je weet niet hoe?
last van een onrustig gevoel?
nog niet duidelijk wat je graag wilt met je leven?

Meld je dan aan voor coaching bij Coachingspraktijk van Noije, ontdek jouw dromen en doelen en maak ze waar.

05

Gratis kennismakingsgesprek

Wat levert de coaching jou op?

Je kiest voor zaken die jou energie geven
Je weet wat je wilt met je leven
Je hebt duidelijk hoe jij jouw dromen waar kunt maken
En je doet dat ook
Je staat in je eigen kracht en hebt vertrouwen in jezelf
Je bent in balans en voelt rust
Je bent jezelf
Je ervaart ruimte om het anders te doen
Je doorbreekt oude patronen, gewoontes en gedachten die jou niet helpen
En je creëert nieuwe patronen, gewoontes en gedachten die jou wel helpen
Je gaat uit van jouw eigen innerlijke wijsheid
Je verandert jouw leven
Je leeft vanuit wat werkelijk belangrijk voor jou is
De coaching is erop gericht dat jij weer zelf verder kunt

“If you can dream it, you can do it” – Walt Disney


De beste investering die je kunt doen, is een investering in jezelf

ariel-lustre-242326

Investering in jezelf
€79

Zorg ervoor dat je over 10 jaar geen spijt hebt dat je nog steeds in deze situatie van nu zit. Maak jouw dromen waar en kom in actie. Vraag jouw gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.


Zorg voor jezelf

Door coaching bij Coachingspraktijk van Noije te volgen, zorg je voor jezelf. Je kiest voor jezelf om jouw dromen en doelen waar te maken. Samen kijken we hoe jij dat voor elkaar krijgt. Door de coaching weet jij precies wat je kunt. Je ruimt obstakels uit de weg en creëert ruimte voor het pad naar jouw droom.


Mijn struggel en het waarmaken van mijn droom

Herken je dat? Dat je een bepaalde drive hebt, een bestemming, en je nog niet concreet hebt waar naartoe en hoe daar te komen? Nou, dat is waar ik last van had en soms nog heb. Ik voelde me vaak onrustig. Ik wist zeker dat er zoveel meer in mij zat, dan iedereen kon zien. Ik wist alleen niet precies wat dat was en hoe ik dat eruit kon laten komen. Ik voelde me zo vaak gefrustreerd, omdat het plaatje van mijn leven nog niet klopte. Ook klopte de richting nog niet. Ik wist niet waar naartoe. Ik zat vast in negatieve gewoonten en gedachten die mij niet hielpen. Ik dacht vaak dat het mij toch niet lukte. Er zijn zoveel mensen die veel beter zijn dan ik. Ik ben maar een onzeker en klein meisje. Nou, die gedachten hielpen natuurlijk helemaal niet.

Gelukkig kwam ik uit die struggel en vond ik mijn passie en maak ik mijn droom waar, namelijk het coachen van mensen vanuit mijn eigen bedrijf. Mijn missie is: “Mensen helpen hun dromen waar te maken en in balans te zijn.” Hoe ben ik daar gekomen?

Ik ben uit deze struggel gekomen door onder andere aan de slag te gaan met negatieve, niet-helpende gedachten en overtuigingen. Dit deed ik tijdens de NLP Practitioner en NLP master die ik volgde. Door obstakels op te ruimen kwam er voor mij ruimte vrij om te ontdekken wat mijn belangrijkste kernwaarden zijn en waar precies mijn passie ligt: het coachen van mensen. Mijn missie is dan ook: ‘Mensen helpen hun dromen waar te maken en in balans te zijn’. En dat is wat ik met mijn coaching samen met jou wil en zal bereiken.


Ervaringen van anderen

José Staal, Bergen op Zoom

Wat een bijzondere uren. Uren die ik bij jou Selma mocht doorbrengen, doorlopen, doorleven.
Het lopen van mijn levenslijn.
Ik voelde me meteen op mijn gemak. Je kwam heel rustig over waardoor ik samen met jou naar de start kon kijken.
Het kiezen van woorden, woorden die bij mij paste.
Geen moment dat je invulde, aanvulde, aannames deed. Alles mocht uit mij komen, waardoor het ook van mij werd.

Lees verder…

Anoniem, Tilburg

Een aantal weken geleden heb ik samen met Coachingspraktijk van Noije (Selma) afgesproken voor de nlp oefening “lopen over je ” tijdspad” zodat ik kon zoeken naar meer zelfvertrouwen. Eerst bespraken we de situatie nu en wat ik wil bereiken. Vervolgens bespraken we periodes van mijn leven en situaties daarvan.

Lees verder…


sophia-baboolal-86214

Hoe werkt het?

Klikt het niet? Dan hebben we gewoon een leuk gesprek gehad en gaan we ieder onze eigen weg. Woon je verder dan 10 kilometer rondom Tilburg, dan stuur ik je een factuur voor de reiskosten.

Klikt het wel? En wil je mijn hulp om jouw dromen waar te maken en jouw doelen te bereiken? Dan krijg je de opdracht jouw droom of doel te formuleren. We maken meteen een afspraak voor een volgend gesprek. We kijken tijdens de gesprekken wat jou belemmert om jouw dromen waar te maken en jouw doelen te bereiken. Hier gaan we mee aan de slag.

Als je je aanmeldt, kom ik naar jou thuis voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Woon je binnen een straal van 10 kilometer rondom Tilburg? Dan betaal je geen reiskosten. Woon je verder weg, dan reken ik 19 cent per kilometer.

Het resultaat is dat jij in jouw kracht staat en uiteindelijk zelf jouw dromen waarmaakt en jouw doelen bereikt.

Gemiddeld zijn er vijf gesprekken nodig, voordat je zelf weer verder kunt. Soms blijkt dat we minder tijd nodig hebben dan we dachten. En soms duurt het iets langer. Dit is afhankelijk van jouw droom en doel en welke obstakels jij ervaart. We kijken samen wat jij nodig hebt.


De beste investering die je kunt doen, is een investering in jezelf

ariel-lustre-242326

Investering in jezelf
€79

Een gesprek duurt anderhalf uur. Als jij meer dan 10 kilometer rondom Tilburg woont, dan komen daar nog de reiskosten bij. Dit is 19 cent per kilometer.

Zorg ervoor dat je over 10 jaar geen spijt hebt dat je nog steeds in deze situatie van nu zit. Maak jouw dromen waar en kom in actie. Vraag nu jouw gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.